Μαυροειδάκος: Μας ανησυχούν Πρωτομαγιά και συγκεντρώσεις – Περιμένουμε αύξηση κρουσμάτων εγκληματικότητας

28 Απριλίου 202012:00

«Δε σας κρύβω ότι και τώρα με την Πρωτομαγιά έχουμε μια ανησυχία… Υπάρχει και η καθιερωμένη συγκέντρωση, έχουν κάνει και κάποιοι αντιεξουσιαστές κάλεσμα για μετά, για τις 10.30 π.μ., θα είμαστε αναγκαστικά και εκεί, οπότε δεν σας κρύβω πως θα υπάρχει διασπορά δυνάμεων» σημείωσε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), Στράτος Μαυροειδάκος, σχολιάζοντας τη νέα πραγματικότητα που περιμένει τους αστυνομικούς με τη σταδιακή άρση των μέτρων την οποία αναμένεται να αναγγείλει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Καλούμε και πάλι τους πολίτες -ύστατο κάλεσμα- την Πρωτομαγιά, που θα ευνοεί και ο καιρός, να μη βγουν στις παραλίες ή πάρουν τα βουνά. Θα υπάρχουν μπλόκα παντού και σε σημεία που δεν τα περιμένουν. Θα είναι εκεί οι αστυνομικοί», προειδοποίησε ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ήδη έχουμε μεταβεί στο επόμενο στάδιο» σχολίασε ακόμη ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για το επερχόμενο τέλος των sms μετακίνησης.

«Υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μείωση 60%-70% σε μικροεγκληματικότητα ή σοβαρότερα εγκλήματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μην ξεχνάτε ότι και οι κακοποιοί όλο αυτό το διάστημα είχαν …αναδουλειές οπότε περιμένουμε αύξηση κρουσμάτων» κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.

L&O

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr