«Μαραθώνιος Δημιουργικότητας» από το Startup Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Παρουσίαση της Hellas Press Media

14 Δεκεμβρίου 201519:52

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας – Startup Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και διοργανώνει το Creativity Marathon, έναν μαραθώνιο δημιουργικότητας, επιχειρηματικότητας και απασχόλησης.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου το κεντρικό κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα φιλοξενήσει δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν ομιλίες από νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, startups και ΜΚΟ.

Ανάμεσα στις παρουσιάσεις θα είναι και αυτή του Δικτύου της Hellas Press Media

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους νέους σχετικά με την αναζήτηση εργασίας, τη σύνταξη του βιογραφικού και την προσωπική συνέντευξη.

Για πρώτη φορά θα διεξαχθούν workshops για τη δημιουργία video CV, που αποτελεί νέα τάση προσωπικής προβολής στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθούν ακόμα, ενημερωτικές διαλέξεις σχετικά με ευρωπαϊκές δράσεις και προγράμματα ΕΣΠΑ για νεανική επιχειρηματικότητα.

Παρουσίαση ψηφιακών εργαλείων για νέους επιχειρηματίες (Google και Linux) ολοκληρώνουν τον φιλόδοξο αυτό μαραθώνιο!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συμμετοχές και μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://creativity.delta-iek.gr.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/536416296506490/

Ο «Μαραθώνιος Δημιουργικότητας» είναι μια πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, δίνοντας έμπνευση και πρακτικές οδηγίες σε νέους και νέες που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στον επαγγελματικό τους χώρο.

Η είσοδος στο Creativity Marathon του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ανοιχτή για όλους: φοιτητές, σπουδαστές, νέους επιχειρηματίες και δημιουργικά μυαλά της πόλης!

Δηλώσεις συμμετοχής: Start Up Office ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, τ. 2310 226318 / startup@delta.edu.gr  / www.delta-iek.gr

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Hellas Press MediaCityportal.gr, Δημοσιογραφικό Συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Εγνατία TV, Βεργίνα TV, , skywalker, supportbusiness.gr, rejoin.gr, ΙΑΝΟΣ, epixeiro.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr