Μανώλη Τσέπελη μετά και από αυτό δεν θα κάνεις δήλωση διόρθωσης;

26 Νοεμβρίου 201918:14

Συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχαν σήμερα Τρίτη στην Άγκυρα οι «εκλεγμένοι» [ή όπως αποκαλούνται «ψευτομουφτήδες]-κι όχι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση- μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Σε μήνυμά του στο twitter ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε εκ νέου λόγο για «τουρκική μειονότητα στη Θράκη»«Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης».

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του μαζί με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, τον «εκλεγμένο μουφτή» στην Κομοτηνή, Ιμπραχίμ Σερίφ, και τον Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα «μουφτή» της Ξάνθης. «Επαναλαμβάνουμε την υποστήριξή μας προς τον Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, οι οποίοι δεν πτοούνται από τις πιέσεις», αναφέρει επίσης στο μήνυμά του ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.

Yunanistan’daki Müslüman Türk Azınlığın Atina ve Lozan Antlaşmalarından kaynaklanan haklarını korumaya devam edeceğiz.

Baskılara karşı yılmayan #Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve #İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’ye desteğimizi yineledik. @DIBAliErbas @muftu_iserif @muftu_ahmetmete pic.twitter.com/QMUC88gpLS

— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) November 26, 2019

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr