Μανώλη Τσέπελη είσαι αφελής και επικίνδυνος για την Ξάνθη

21 Οκτωβρίου 201908:29

Ο Μανώλης Τσέπελης, Δήμαρχος Ξάνθης, ακόμα δεν έχει απαντήσει αν γνώριζε από την Αύγουστο ότι το στρατόπεδο της Σταυρούπολης θα γίνει camp και είχε δώσει την έγκριση του, για αυτό άλλωστε μέχρι σήμερα δεν έχει αντιδράσει, και δεν έχει απαντήσει αν έχει υποσχεθεί στο ψευτομουφτή τζαμί μέσα στο Δροσερό. 

Απάντησε όμως για την παρουσία του στην εκδήλωση Συλλόγου την Τετάρτη και η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις. Επειδή όμως είναι αφελής, επειδή όσοι τον συμβουλεύουν είναι κωλοτούμπες “Μακεδονομάχοι” και “Τουρκοφάγοι”, ο Μανώλης Τσέπελης δεν βλέπει αυτό που έρχεται. Ο συντάκτης της απάντησης του Δημάρχου, στην προσπάθεια του δικαιολογήσει τον Δήμαρχο και βγάζοντας την προβιά του πρώην “Τουρκοφάγου”, εκθέτει τον Μανώλη Τσέπελη με λεξιλόγιο που παραπέμπει σε εποχές ΣΥΡΙΖΑ. 

Εμείς θα απαντήσουμε στην απάντηση του Δημάρχου με αποδέκτες όσους έχουν μυαλό και σκέφτονται, οι υπόλοιποι, μπορούν να κάνουν μια 3D τούρτα το πρόσωπο του Μανώλη Τσέπελη και να τον φαγοπροσκυνουν!

Και βέβαιο ο Σύλλογος είναι νόμιμος, και βέβαια εφόσον είχε προσκληθεί ο Δήμαρχος Ξάνθης θα έπρεπε να πάει και να δώσει το παρόν. Όμως ο Μανώλης Τσέπελης δεν κατηγορείται , αν το έχουν καταλάβει όλοι, γιατί πήγε, κατηγορείται για την στάση του στην εκδήλωση και το προηγούμενο διάστημα. 

Και για να εξηγηθούμε, ο Δήμαρχος Ξάνθης την στιγμή που ξεκίνησε η εκδήλωση και η έναρξη και προσφώνηση γινόταν στα τουρκικά, θα έπρεπε να σηκωθεί και να πει, “συγνώμη, δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάτε τουρκικά, εδώ είμαστε σε έναν Ελληνικό Δήμο, μιλάμε Ελληνικά, επίσημη γλώσσα, και όλοι είναι Έλληνες πολίτες. Αν υπάρχουν καλεσμένοι, ξένοι υπήκοοι που δεν γνωρίζουν την γλώσσα, παρακαλώ κάποιος να τους μεταφράζει τις ομιλίες”. Θα καθόταν κάτω, θα περίμενε, και αν δεν γινόταν κάτι από αυτά, θα αποχωρούσε. 

Και αν γινόταν αυτά, την στιγμή που ο Ψευτομουφτής πήγαινε στο βήμα και τον προσφωνούσαν ως ο “αιρετός Μουφτής”, ο Δήμαρχος Ξάνθης θα έπρεπε να σηκωθεί και πάλι, και να πει “ο κύριος Μετέ δεν είναι εκλεγμένος, αν θέλει να μιλήσει ως ιερωμένος, φυσικά και να τον ακούσουμε, διαφορετικά δεν μπορώ να παραμείνω στην εκδήλωση”

Αυτά έπρεπε να κάνει ο Δήμαρχος Ξάνθης, αλλά ο Μανωλης Τσέπελης επειδή στηρίχθηκε από το σύστημα του Ψευτομουφτή, δεν μπορούσε να τα κάνει.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν, εμείς θα αποδείξουμε πρώτα, με ήρεμο τρόπο είναι αλήθεια, πως ο Ψευτομουφτής στήριξε τον Μανώλη Τσέπελη, και κάντε λίγο υπομονή, θα μιλήσουμε και για τον περιβόητο Σύλλογο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr