Μαλλιά κουβάρια οι ΑΝΕΛ. Αποχωρεί ο Κουίκ μετά την ανάθεση του επικεφαλής στο Επικρατείας στον Πολύδωρα

29 Δεκεμβρίου 201407:31

Μαλλιά κουβάρια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά την απόφαση του Πάνου Καμμένου να ανακοινώσει ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Βύρων Πολύδωρας.
Η αντίδραση του Τέρενς Κουικ ήταν άμεση στην απόφαση αυτή, καθώς είχε την απόλυτη διαβεβαίωση του κυρίου Καμμένου ότι τη θέση αυτή θα καταλάμβανε ο ίδιος. Ο κ. Κουίκ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “ienimerosi”, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση «ότι αν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το κόμμα».
Το απόγευμα, όταν έγινε γνωστή η τοποθέτηση Πολύδωρα, ο κ. Κουίκ είχε σπεύσει, ως εκπρόσωπος του κόμματος, να διαψεύσει αμέσως τη σχετική πληροφορία και να τονίσει ότι τη θέση αυτή στο Επικρατείας την κατέχει αυτός αδιαπραγμάτευτα, με βάση συμφωνία που έχει κάνει με τον κ. Καμμένο.
Η ανακοίνωση είχε άμεση επίπτωση στην άλλη πλευρά. Ο Βύρων Πολύδωρας ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ και άφηνε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ΝΔ και να ψηφίσει υπέρ της εκλογής προέδρου.
Μόλις έγιναν όλα αυτά γνωστά του τηλεφώνησε ο κ. Καμμένος. Τού διέψευσε τις ανακοινώσεις Κουίκ και τον διαβεβαίωσε για τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr