Έκθεση : Make Art Not Trash

3 Μαΐου 201022:00

TRASH_ARTΤο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης

πραγματοποιεί την Παρασκευή 7 Μαΐου στις 20:00, εγκαίνια έκθεσης κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά των σπουδαστών του τμήματος Trash Art (τέχνη από ανακυκλώσιμα υλικά) με τίτλο:

Make Art Not Trash

(Κάντε Τέχνη και Όχι Σκουπίδια)

«Η έκθεση Make Art Not Trash παντρεύει την τέχνη με την ανακύκλωση.

Οι εκθέτες προτείνουν ενδιαφέροντα έργα και κατασκευές που απορρέουν από τη φύση, την αστική καθημερινότητα και την τέχνη, δίνοντας μια  νέα διάσταση ζωής στα είδη χρησιμοποιημένα αντικείμενα. Πρόκειται για μία μικτή έκθεση στην οποία συμμετέχουν μαθητές του Εργαστηρίου Τέχνης από Ανακυκλώσιμα Υλικά της Ακαδημίας Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό τους προς τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Η έκθεση θα περιλαμβάνει κατασκευές από μέταλλο, ξύλο, χαρτί, αλουμίνιο και γυαλί.»

Επιμέλεια: Θάνος Μαυροδής

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 7 Μαΐου έως την Δευτέρα 7 Ιουνίου και οι ώρες επίσκεψης για το κοινό θα είναι από Δευτέρα-Παρασκευή 09:0015:00 και Τρίτη, Πέμπτη το απόγευμα 17:0021:00 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» στην οδό 12 Αποστόλων & Οδυσσέως Ανδρούτσου, με την ευγενική υποστήριξη του βιβλιοπωλείου-εκδόσεις «Σπανίδης».

Χορηγός Επικοινωνίας: Όμορφη Πόλη (Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr