Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας συνήγορος υπεράσπισης του απολογούμενου κ. Καμμένου»

25 Νοεμβρίου 201716:58

«Εδώ και 20 ημέρες είχαμε τον κ. Τσίπρα να σιωπά και να κρύβεται για τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τον συναρχηγό του κ. Καμμένο. Όμως, ο καταιγισμός των αποκαλύψεων και ο πανικός του κ. Καμμένου, αναγκάζουν τον κ. Τσίπρα – κάτω από τον κίνδυνο κατάρρευσης της Κυβέρνησής του – να βγει στο ξέφωτο». Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Free Sunday», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή και να τον καλύψει πλήρως. Αναμένουμε με ενδιαφέρον – όπως και όλοι οι Έλληνες – την απολογία του κ. Καμμένου, αλλά και τις δικολαβικές κορώνες του κ. Τσίπρα ο οποίος θα έχει τον άχαρο ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης του συναρχηγού του. Σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία θα σας πως το εξής: Το γεγονός ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα,  δικαιολογεί απολύτως την υπεύθυνη στάση μας να αναδείξουμε το ζήτημα της αγοραπωλησίας με μεσάζοντα τον κ. Παπαδόπουλο που επιχείρησε να ολοκληρώσει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος. Εξάλλου όπως το είχε πει και ο κ. Καμμένος “μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι”. Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα – εντός του 2018 – και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού».

 

Σε ό,τι αφορά τον Προϋπολογισμό του 2018, ο κ. Λαζαρίδης σημειώνει: «Όσο παραμένει αυτή η ανίκανη και ιδεοληπτική Κυβέρνηση η χώρα θα σέρνεται, η λιτότητα θα παρατείνεται και το μέλλον της χώρας θα κρέμεται από μια κλωστή. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είτε εθελοτυφλεί, είτε συνεχίζει να έχει αυταπάτες. Η ουσία είναι ότι το λογαριασμό τον πληρώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες. Ήδη, η Κυβέρνηση αυτή έχει υπογράψει μέτρα ύψους 5,1 δις ευρώ για μετά το τέλος του τρίτου Προγράμματος, για το 2019 και για το 2010. Την ίδια στιγμή, ο νέος Προϋπολογισμός που κατατέθηκε πριν μερικά 24ωρα, έχει και νέα μέτρα λιτότητας ύψους 1,9 δις ευρώ. Περιλαμβάνει περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, αλλά και αυξήσεις φόρων που πλήττουν κυρίως τους πιο αδύναμους. Ύστερα από όλα αυτά είναι θράσος η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου να μιλά για έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια και τέλος της εποπτείας. Ο λαός, όμως, γνωρίζει καλά την αλήθεια. Αλήθεια, όμως που δυστυχώς είναι πολύ πικρή».

 

«Η χώρα», υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή. Οι πολίτες, με κάθε ευκαιρία, δείχνουν ότι έχουν εξαντληθεί τα όριά τους. Η σημερινή Κυβέρνηση δεν ξέρει, δεν θέλει και δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των Ελλήνων. Αντίθετα, για να κρατηθεί έστω και μια ημέρα παραπάνω στην εξουσία δεν διστάζει να υπερφορολογεί “σκοτώνοντας” την πραγματική οικονομία και φτωχοποιώντας τα ελληνικά νοικοκυριά».

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr