“Μάγεψε” η Ματούλα Ζαμάνη στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης. Kαθήλωσε το κοινό στην Κεντρική Σκηνή ! (video)

6 Σεπτεμβρίου 201310:07

Ενθουσιασμένοι έφυγαν από την πλατεία Μητροπόλεως οι πολλοί φίλοι της Ματούλας Ζαμάνη που εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά στην Ξάνθη, τη μεγάλη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές εμφανίσεις της, καθηλώνοντας για 2,5 ώρες τους θεατές στην Πλατεία Μητροπόλεως.

Σε μεγάλα κέφια, με αρκετή ενέργεια και σε απόλυτη επικοινωνία με το κοινό, που την αποθέωσε, η Ματούλα Ζαμάνη πρόσθεσε μια πολύ όμορφη βραδιά στις φετινές γιορτές. Φρόντισε μάλιστα να τελειώσει τη συναυλία της με το “αρκοντεόν¨, αφήνοντας το κοινό να κλείσει τη βραδιά, σε κλίμα συγκίνησης, τραγουδώντας δυνατά τον τελευταίο στίχο «Δεν θα περάσει ο φασισμός».

Πάντως οι ιαχές του κοινού την επανέφεραν στη σκηνή για μια από τις πολλές εκδοχές της -πασίγνωστης από την ίδια- «Τσιγγάνας».  Αμέσως μετά τη συναυλία αρκετοί φίλοι της περίμεναν πίσω από τη σκηνή για να τη συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, ενώ μετά της συναυλία, παρέμεινε μέχρι αργά στα σοκάκια και τα στέκια της Παλιάς Πόλης με συνεργάτες της και Ξανθιώτες. Όπως παραδέχτηκε η Ξάνθη είναι, πια, μια “αγαπημένη πόλη”.

Και άλλα video και φωτογραφίες:


matoula 0 matoula 1 matoula 2matoula 3 matoula koino

matoula thavmastesmatoula thavmastes 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr