Μάγδα Φύσσα: Κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι

22 Φεβρουαρίου 201615:37

Την αγανάκτησή της για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, εξέφρασε η μητέρα του, Μάγδα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο», ανέφερε η Μάγδα Φύσσα, σημειώνοντας ότι μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες, αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.

«Έμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι», ανέφερε η Μάγδα Φύσσα, ζητώντας να προχωρήσει και να τελειώσει επιτέλους αυτή η δίκη, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και για να εξευτελιστεί η υπόθεση.

Ζήτησε ακόμα να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του και να βρίσκεται σε κάθε δικάσιμο στο δικαστήριο. «Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της όλους αυτούς τους μήνες στη δίκη, η Μάγδα Φύσσα τόνισε:

«Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι’ αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr