3_620

Έρχονται: Φωτίου από ΣΥΡΙΖΑ, Μπίστης από ΔΗΜΑΡ, Τζήμερος από «Δημιουργία»

5 Ιουνίου 201222:44

3_620Εντείνονται οι διεργασίες στα κόμματα και ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός τους για τις εκλογές. Ήδη οριστικοποιούνται ορισμένες επισκέψεις στελεχών διαφόρων κομμάτων για τις εκλογές στην Ξάνθη.


Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι σχεδόν οριστικό ότι η Βουλευτής Επικρατείας Θεανώ Φωτίου θα βρεθεί στην Ξάνθη και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή εκδήλωση στο ανοιχτό θέατρο της Πλατείας και με συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις.

Έτσι από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει «κλειδώσει» η επίσκεψη του Νίκου Μπίστη σε εκδήλωση στην Ξάνθη την Κυριακή στις 8.30, επίσης στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Πλατείας. Παράλληλα την ερχόμενη Πέμπτη θα βρεθεί στην Ξάνθη ο αρχηγός του κόμματος Δημιουργία Ξανά, Θάνος Τζήμερος που συμμετέχει στην εκλογική συνεργασία με το Στέφαντο Μάνο, που θα μιλήσεις σε ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ Ξάνθης.

Κατά τα άλλα, το ΠΑΣΟΚ διοργανώνει την επίσκεψη της Γερμανίδας Ευρωβουλευτή Γιούτα Στάινρουκ και περιμένει επίσκεψη Βενιζέλου ή άλλου υψηλού στελέχους, η ΝΔ αναμένει νέα επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, οι Ανεξάρτητοι ίσως υποδεχθούν τον αρχηγό τους ή άλλο στέλεχος, το ΚΚΕ επίσης θα έχει μια πολιτική εκδήλωση και οι Οικολόγοι θα κινηθούν στο ύφος της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr