«Φράκαρε» το Σάββατο η Αν Δημητρίου εξαιτίας των έργων.

9 Μαΐου 201015:54

AN._DIMITRIOU_SAVVATO_3Aνεπανάληπτο μποτιλιάρισμα προκλήθηκε το Σάββατο σε όλο το μήκος της Ανδρέου Δημητρίου εξαιτίας των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ορισμένες φορές ο τρόπος που αντιμετωπίζουν κάποιοι τους συμπολίτες τους παύει να είναι ενοχλητικός και καταντά εξοργιστικός.  Απροειδοποίητα οι υπεύθυνοι του έργου της ανάπλασης στην οδό Αν. Δημητρίου διέκοψαν την κυκλοφορία στη συμβολή της οδού με την οδό Αβέρωφ το μεσημέρι του Σαββάτου.

Εκτός από το γεγονός ότι η διακοπή έγινε ξαφνικά,  δεν είχε ληφθεί μέριμνα ώστε η κυκλοφορία να διοχετευτεί χωρίς πρόβλημα στον κάθετο δρόμο. Έτσι όλα, ανεξαιρέτως, τα μεγάλα οχήματα και κυρίως τα λεωφορεία, σταματούσαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να περάσουν, παρά μόνο αφού οι οδηγοί έκαναν αλλεπάλληλες κουραστικές μανούβρες για να καταφέρουν αν στρίψουν.

Υπολογίζεται ότι για κάθε λεωφορείο που έφτανε στη συμβολή της Αν. Δημητρίου με την Αβέρωφ χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 4-5 λεπτά ώστε να καταφέρει να απεμπλακεί. Στη διάρκεια αυτή όλη η οδός γέμιζε με οχήματα μέχρι το ύψος  της Περικλέους, όπου αναγκαστικά οι οδηγοί έστριβαν προς άλλες κατευθύνσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε προειδοποίηση σε όλο το μήκος του δρόμου και δεν ελήφθησαν κάποια μέτρα για την αποφυγή του προβλήματος. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρότι η κατάσταση  ξέφυγε από τον έλεγχο μόλις έκλεισε ο δρόμος, οι υπεύθυνοι μάλλον παρακολούθησαν με απάθεια και δεν μπήκαν στον κόπο να λάβουν κάποιο μέτρο με αποτέλεσμα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην πιο κρίσιμη κυκλοφοριακή ώρα της εβδομάδας η έξοδος της πόλης προς Καβάλα να είναι φρακαρισμένη επί 1,5- 2 ώρες.

AN._DIMITRIOU_SAVATO_2

AN._DIMITRIOU_SAVATO

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr