Λειτουργία ιστοσελίδας για την δικτύωση φορέων στο πλαίσιο Τοπικής Σύμπραξης για την Απασχόληση

23 Ιουνίου 201413:43

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑ.Σ.Α. Αγροτικού Χώρου Ξάνθης ΑμΚΕ» υλοποιεί από τον Ιανουάριο 2013 τον Σχέδιο Δράσης «Τοπική Σύμπραξη για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων αγροτών – ανέργων και νέων επιστημόνων στον αγροπεριβαλλοντικό και αγροδιατροφικό τομέα», το οποίο απευθύνεται σε νέους επιστήμονες, άνεργους και ελεύθερους επαγγελματίες, με εξειδίκευση σε επαγγέλματα του αγροκτηνοτροφικού & αγροδιατροφικού τομέα.

Στο πλαίσιο των δράσεων Δικτύωσης, ο εταίρος ToThePointA.E. προχώρησε στο σχεδιασμό & τη λειτουργία της ιστοσελίδας www.anasa-diktyosi.com, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για μελλοντικές δράσεις δικτύωσης, να λάβουν πληροφοριακό υλικό για δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, να συνδεθούν με άλλες ιστοσελίδες που αφορούν το έργο, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή σε περαιτέρω δράσεις δικτύωσης.

Οι εταίροι της Α.Σ. ΑΝΑ.Σ.Α. επιθυμούν να καλέσουν όλους τους φορείς που υλοποιούν παρόμοια έργα να να δηλώσουν συμμετοχή ελεύθερα σε όλες τις δράσεις που υλοποιούνται, μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας και της σχετικής υποενότητας «Γίνε Μέλος».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr