Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η επόμενη διανομή τροφίμων από το Δήμο Ξάνθης

7 Δεκεμβρίου 201517:00

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η επόμενη διανομή τροφίμων στους πολίτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ‘’Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α.’’ που ως κύριος εταίρος συμμετέχει και ο Δήμος Ξάνθης.

Παράλληλα τρόφιμα θα μοιραστούν και από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σταυρούπολης στους κατοίκους της περιοχής πριν τις γιορτές όπως κάθε χρόνο από προσφορές Δημοτών και επιχειρήσεων του Δήμου Ξάνθης.

Αυτά δηλώνει ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι τα τρόφιμα που θα δοθούν στους κατοίκους της περιοχής προέρχονται από προσφορές δημοτών και επιχειρήσεων, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα ο Δήμος Ξάνθης παρακαλεί όλους όσοι γνωρίζουν συμπολίτες, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να τους ενημερώσουν ώστε να βοηθηθούν από το εν λόγω πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του προγράμματος και στα τηλέφωνα του Δήμου Ξάνθης στο 2541 0 20094.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr