«Λευκός Οίκος: Η Πτώση»: Νέο, εκρηκτικό featurette

16 Σεπτεμβρίου 201313:00

Όταν ο Ρόναλντ Έμεριχ, ο σκηνοθέτης πίσω από τα πιο επιτυχημένα μπλοκμπάστερ καταστροφής όλων των εποχών («Ημέρα Ανεξαρτησίας», «Godzilla», «Μετά την Επόμενη Μέρα», «2012»), συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ και τον πάντα hot Τσάνινγκ Τέιτουμ σε μια ταινία με τον τίτλο «Λευκός Οίκος: Η Πτώση», μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις.

Εκρήξεις, τρομοκράτες, Αμερικάνικες σημαίες, όπλα, εκρήξεις, τον Πρόεδρο, λερωμένα-α-λα-Die-Hard φανελάκια, εφέ, εκρήξεις, one-liners και… εκρήξεις είπαμε;

Ο Τζον Κέιλ (Τσάνινγκ Τέιτουμ) ένα μέλος της αστυνομίας του Καπιτολίου, έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση του για τη δουλειά των ονείρων του – η οποία δεν είναι άλλη από το να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζέιμς Σόγιερ (Τζέιμι Φοξ) – έχει απορριφθεί. Στην προσπάθεια του να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο.

Για κακή τους τύχη όμως, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το συγκρότημα. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται και ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Κέιλ να σώσει τον πρόεδρο, την κόρη του και φυσικά τη χώρα.

Οκ, το κόνσεπτ σίγουρα δεν το λες και πρωτότυπο (ή ευφυές) αλλά οι συγκεκριμένοι συντελεστές εγγυούνται τουλάχιστον δυο ώρες απολαυστικού, άμυαλου fun!

Στο καινούριο προωθητικό κλιπ, ο σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές του μιλάνε για την ταινία, τα γυρίσματα, και τη σχέση των ηρώων. Δείτε, λοιπόν, το βίντεο, ετοιμάστε τα ποπ-κορν και αναμείνατε την έξοδο του «Λευκός Οίκος: Η Πτώση» στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr