ΛΑΕ Ξάνθης: Αίσχος η δήλωση Βασιλακόπουλου

2 Φεβρουαρίου 201716:23

“Αίσχος η δήλωση του κ. Βασιλακόπουλου σχετικά με τη διεξαγωγή η μη του τελικού κυπέλλου καλαθοσφαίρισης στην Ξάνθη.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι ατυχής η δήλωσή του, λόγω παραπληροφόρησης ή σκόπιμη, πάντως είναι διχαστική και απαράδεκτη έως και επικίνδυνη για την ήδη πονεμένη κοινωνία της Ξάνθης.

Στην Ξάνθη μας δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους λόγω φύλου, ηλικίας, ιδεολογίας, εθνικότητας ή θρησκείας, παρά μόνο με τις αξίες τους.

Στη Ξάνθη μας έχουν διεξαχθεί σημαντικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα με μεγάλη επιτυχία. Είναι αδύνατον κανείς να αναφέρει παράδειγμα ή οποιεσδήποτε αποδείξεις για την παραμικρή εμπλοκή της μειονότητας σε ακραία επεισόδια.

Αν υπάρχουν κάποιοι που συμμερίζονται την άποψη του απαράδεκτου προέδρου της ΕΟΚ είναι συκοφάντες και δυσφημιστές με διαβολικό αυτοσκοπό.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο “κύριος” είναι να ζητήσει συγγνώμη από την μειονότητα και γενικότερα από την κοινωνία της Ξάνθης. Ενώ καλούμε τους αρμόδιους υπουργούς Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης να αναλάβουν της ευθύνες τους.” , καταλήγει η ΛΑΕ Ξάνθης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr