Λαχείο με κέρδη 3,4 εκατ. ευρώ έπεσε στην Καβάλα: Επαγγελματίας με τρία παιδιά που αντιμετώπιζε δυσκολίες, ο τυχερός !

2 Ιανουαρίου 201416:00
Τύχη-βουνό είχε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος θέλησε να αγοράσει ένα πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο και κέρδισε τον πρώτο λαχνό! Το λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο της Σοφίας Τσολακίδου, επί της οδού Κουντουριώτη 2 (ένα «τυχερό» πρακτορείο, καθώς τον περασμένο Μάιο πούλησε τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου, με κέρδη 2.135.000 €), και ο τυχερός αριθμός ήταν ο 13859, στην 26η σειρά.
Τα κέρδη που κλήρωσε το πρωτοχρονιάτικο κρατικό λαχείο ανέρχεται σε 4.000.000 € (Σχόλιο γράφοντος: Και όχι 6.000.000 €, όπως γράφτηκε σε πολλά ΜΜΕ. Το νούμερο αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων του Υπουργείου Οικονομικών), ενώ μετά την αφαίρεση του προβλεπόμενου φόρου (15%) το τελικό ποσό που θα λάβει ο υπερτυχερός Καβαλιώτης ανέρχεται σε 3.400.015 €!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο υπερτυχερός είναι ένας επαγγελματίας της πόλης, πατέρας 3 παιδιών, οι δουλειές του οποίου δεν πήγαιναν πολύ καλά τελευταία.

Πηγή: KavalaPress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr