«Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι» ευχαριστήριο της ΦΕΞ

29 Οκτωβρίου 201006:49

Manos_1Ευχαριστήριο της ΦΕΞ μετά την λήξη των εκδηλώσεων «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι»

 

 «Με το τέλος των εκδηλώσεων «της Ξάνθης του Μάνου» νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας και θέλουμε να απαντήσουμε στα θετικά σας μηνύματα  που παίρνουμε καθημερινά. Είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε, άλλωστε λόγω των πολύ συχνών εκδηλώσεων, σας έχουμε ζαλίσει με τις σχεδόν καθημερινές μας ενημερώσεις.

Η Φιλοπροόδη Ένωση Ξάνθης δεν έκανε παρά το αυτονόητο. Συντόνισε  την έμπνευση το μεράκι και  τις προσπάθειες ανθρώπων, ομάδων και φορέων για ένα φεστιβάλ με πολλαπλά προσδοκώμενα αποτελέσματα.

 

Σήμερα ευχαριστημένοι από το εξαιρετικό αποτέλεσμα, είμαστε ενθουσιασμένοι από τις σημαντική προσφορά αυτών που συμμετείχαν. Ένα πλούσιο αρχείο από αφηγήσεις σχετικές με το Μάνο και την Ξάνθη,  η οργάνωση μιας υποδομής για συνέχιση με συνεργασίες και ένα πλάνο δραστηριοτήτων για το από δω και πέρα, είναι τα αποτελέσματα  που φέρνουν την εξέλιξη του φεστιβάλ σε ένα νέο επίπεδο. Δυναμικότερο και ποιοτικότερο για την παραγωγή πολιτισμού, για την αισθητική καλλιέργεια των ανθρώπων που έχουν αυτήν την ανάγκη.

 

Υποστηρικτές, χορηγοί, συνεργάτες, φίλοι, μέλη, ΜΜΕ, τεχνικοί,  θεατές… λειτουργήσαμε ως μια θαυμάσια ομάδα.»

 

Σας ευχαριστούμε όλους.

Και το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ . της ΦΕΞ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr