«Αγαπώ τη δυσλεξία σου»

2 Απριλίου 201016:56

agapo_th_dislexia_biblioΤο βιβλιοπωλείο «Πυργελή» και οι εκδόσεις «Αιγέας» παρουσιάζουν την Δευτέρα 12 Απριλίου, στις 20:00, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

 το νέο μυθιστόρημα του δημοσιογράφου-συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου

«Αγαπώ τη δυσλεξία σου»

 Με το νέο του μυθιστόρημα «Αγαπώ τη δυσλεξία σου», ο Γρήγορης Χαλιακόπουλος επανέρχεται στα συγγραφικά δρώμενα. Η μανιέρα που ακολουθεί ο συγγραφέας, διαφέρει από βιβλίο σε βιβλίο, αλλά παραμένει σταθερή στην εκζήτηση του απρόβλεπτου και την επίτευξη του φαντασιακά αχειραγώγητου.

Στο συγκεκριμένο έργο του, κατορθώνει μεταξύ των ορίων νουβέλας και μυθιστορήματος, να υποδαυλίσει στον αναγνώστη ερωτήματα που έχουν καταλαγιάσει ως δεδομένα μιας χρονίζουσας έξης, ενώ στην ουσία αποτελούν ενσυνείδητη συγκάλυψη του ατομικού και συλλογικού εφησυχασμού.

24/1/2010, Εποχή

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μπακάλης, ενώ αποσπάσματα του θα διαβάσουν ο Θεόδωρος Μπακάλης και η οικονομολόγος Σταυρούλα Δαλάτση.

Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Έφη Μπαλτσοπούλου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, στην καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στη Ξάνθη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr