Σώτη Τριανταφύλλου , «Ο χρόνος πάλι» στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου

18 Φεβρουαρίου 201016:15

o_xronos_paliΤα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν  την Σώτη Τριανταφύλλου και το νέο της βιβλίο «Ο χρόνος πάλι».

Στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου (Βας. Σοφίας 8, Ξάνθη), Τρίτη 23 Φεβρουαρίου  στις 20:00 το βράδυ και σας καλούν σε μια ανοικτή συζήτηση με τη συγγραφέα. 

  Η Σώτη Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Αθήνα, Ιστορία του Πολιτισμού στο Παρίσι, Ιστορία της Αμερικανικής Πόλης στη Νέα Υόρκη καθώς και Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα.

   Έχει γράψει τρεις συλλογές διηγημάτων (“Μέρες που έμοιαζαν με μανταρίνι”, “Το εναέριο τρένο στο Στίλγουελ”, “Άλφαμπετ Σίτυ”), δύο βιβλία για τον κινηματογράφο (“Κινηματογραφημένες πόλεις”, “Ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου 1976-1992”), οκτώ μυθιστορήματα (“Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης”, “Αύριο, μια άλλη χώρα”, “Ο υπόγειος ουρανός”, “Το εργοστάσιο των μολυβιών”, “Φτωχή Μάργκο”, “Άλμπατρος”, “Κινέζικα κουτιά”, “Λίγο από το αίμα σου”), που έγιναν τα περισσότερα μπεστ σέλερ, τις νουβέλες: “Γράμμα από την Αλάσκα”, “Θάνατος το ξημέρωμα”, “Η φυγή”, “Συγχώρεση”, “Πιτσιμπούργκο”, καθώς και τα βιβλία για παιδιά “Η Μάριον στα ασημένια νησιά και τα κόκκινα δάση” , “Γράμμα από ένα δράκο” και «Αφρικανικό ημερολόγιο». Μαζί με τον Ηλία Ιωακείμογλου, έγραψαν από κοινού τα βιβλία: “Αριστερή τρομοκρατία, δημοκρατία και κράτος” και “Για τη σημαία και το έθνος”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr