37855_137093722990509_100000696462363_215381_1662041_n

«Παρουσίαση ομάδας 2010» ακόμη καλύτερη εκδήλωση.

11 Αυγούστου 201013:46

37855_137093722990509_100000696462363_215381_1662041_nΤην Παρασκευή 20 Αυγούστου στο Le Chalet θα γίνει η παρουσίαση ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Είναι μια γιορτή για την ίδια την ομάδα αλλά και για τους φιλάθλους της , οι οποίοι μπορούν να δούνε από κοντά και όλα τα αστέρια της ομάδας.

Για φέτος οι οργανωτές της εκδήλωσης, και όταν αναφερόμαστε σε οργανωτές, το μυαλό σας μην πάει στην ΠΑΕ αλλά στα στελέχη του Le Chalet,  προφανώς έχοντας την εντολή του Μεγαλομετόχου για μια εκδήλωση που θα ικανοποιήσει τον κόσμο και τους φιλάθλους της ομάδας, φρόντισαν στην γιορτή να βρίσκεται ένα πολύ δυνατό σχήμα που εκπροσωπεί μια επίσης πολύ δυναμική μουσική σκηνή.

Οι γνωρίζοντες του Αθλητικού Marketing θα έλεγαν ότι η ΠΑΕ έφερε αυτό το μουσικό σχήμα για να διεισδύσει σε χαμηλότερες ηλικίες. Αλλά όπως αναφέραμε την εκδήλωση δεν την διοργανώνει η ΠΑΕ, αλλά τα στελέχη του Le Chalet, τα οποία πήραν την εντολή του Μεγαλομετόχου για μια ξεχωριστή διοργάνωση και απλά αυτό έπραξαν. Είναι μια καλή ευκαιρία τα αντίστοιχα στελέχη της ΠΑΕ να παραδειγματιστούν από τον επαγγελματισμό των συναδέλφων τους και να κινούνται ανάλογα και να μην εκθέτουν την ΠΑΕ και τον Μεγαλομέτοχο.

Και δεν το αναφέρουμε τυχαία και σε αυτό το άρθρο. Αν κοιτάξουμε προσεκτικά την αφίσα της εκδήλωσης, θα παρατηρήσουμε κάτι το οποίο εκθέτει την ομάδα για ακόμα μια φορά. Και αναφέρουμε το στοιχείο για να  αναρωτηθούμε ,τι είναι πιο σημαντικό σε μια ομάδα, τι είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό ενός φιλάθλου στο άκουσμα της αγαπημένης του ομάδας. Τι άλλο από το Λογύτυπο-Έβλημα! Αυτό είναι που «βλέπει» κάποιος όταν αναφέρετε σε μια ομάδα.

Δεν θα αναλύσουμε εδώ πόσο σημαντικό είναι το έμβλημα για την ομάδα μας ή για κάθε ομάδα, απλά θέλουμε να αναρωτηθούμε κάτι, τα στελέχη της ΠΑΕ, γνωρίζουν πιο είναι  το έμβλημα της SKODA ΞΑΝΘΗ; Η πιο προφανής απάντηση είναι όχι, διαφορετικά, η αφίσα –ότι κόστος και να είχε- θα αποσυρόταν και θα κυκλοφορούσε με το ορθό έμβλημα. Αυτή, η τόσο «μικρή» λεπτομέρεια (θα πούνε κάποιοι) είναι όλη η αρχή για την δημιουργία φίλαθλου κοινού. Δεν ζητούμε από κάποιους να έχουν την γνώση να μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το φίλαθλο κοινό, αλλά τουλάχιστον να υπερασπίζονται με οποιοδήποτε τρόπο τα αυτονόητα.

Για να καταλάβουμε το πρόβλημα(για όσους το θεωρήσουν λεπτομέρεια) φανταστείτε να έβγαζε αφίσες ο ΠΑΟΚ και το έμβλημα να είχε πορτοκαλί  χρώμα, η του Ολυμπιακού μαύρο, μάλλον φαντάζεστε!

Για να επιστρέψουμε στην εκδήλωση ξανά, φέτος η προσέλευση έχουμε την αίσθηση ότι θα είναι σαφώς μεγαλύτερη αφού, οι υπόσχεση αλλαγών από το Μεγαλομέτοχο πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό, οι μεταγραφές έχουν «σπρώξει» τον κόσμο προς ομάδα, και τέλος, το μουσικό σχήμα που θα είναι στην γιορτή είναι ιδιαίτερα συμπαθές από το νεανικό κοινό. Επίσης το αντίτιμο των 5 euro μάλλον ,ακόμα και στην κρίση, φαντάζει τυπικό για με τέτοια γιορτή.

Μην ξεχάσουμε φυσικά και τον Μπάμπη Κυρλίδη που πριν από χρόνια ήταν ο εμπνευστής της εκδήλωσης και κάθε χρόνο έδινε την ψυχή του για την πραγματοποίηση της.

πηγή: Xanthisports.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr