Κριτσίνης προς Τσιτιρίδη: “Είστε ανεπαρκείς, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι”

21 Ιουλίου 202019:46

Επίθεση στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, αλλά και τον πρώην Δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη για την στάση στήριξης που εκδηλώνει Γ. Τσιτιρίδη, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης, Θ. Κριτσίνης με αφορμή τις διακοπές της υδροδότησης στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων.

Ο κ. Κριτσίνης θίγει τόσο το θέμα της απρόσκοπτης πρόσβασης όλων των πολιτών στο αγαθό του νερού όσο και της εφαρμογής βασικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, όπως το πλύσιμο των χεριών.

 

Αναλυτικά η δημόσια καταγγελία του Θ. Κριτσίνη αναφέρει:

Για μια ακόμη φορά στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Σελέρου, είχαμε διακοπές νερού.

Στα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Αβδήρων απαντούσε ότι οφείλεται σε βλάβη.

Και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι σε βλάβη οφειλόταν ? Και την προ προηγούμενη ? Και πριν από τρεις εβδομάδες ?

Έλεος κύριε Δήμαρχε Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη. Έλεος συν διαχειριστή του Δήμου Αβδήρων κύριε Τσολακίδη.

Είστε ανεπαρκείς, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι διότι δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε σε ένα μεγάλο κομμάτι του Δήμου, το βασικό και ουσιώδες αγαθό του νερού.

Ανεπαρκείς διότι είστε στην εξουσία για πολλά χρόνια και δεν φροντίσατε να σχεδιάσετε την ανανέωση των υποδομών του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης.

Ακατάλληλοι διότι χωρίς να κάνατε επενδύσεις για τις υποδομές της Δ.Ε.Υ.Α.Α και ενώ παράλληλα κάνατε μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του νερού, καταφέρατε να την φέρετε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, αφού ούτε το ρεύμα της στη ΔΕΗ δεν μπορεί να πληρώσει.

Επικίνδυνοι διότι στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού, οι κάτοικοι του Δήμου Αβδήρων δεν μπορούν ούτε τα χέρια τους να πλύνουν, στερώντας από τον εαυτό τους το βασικό προληπτικό μέτρο μετάδοσης του ιού.

Επικίνδυνοι διότι με την ανικανότητα σας καταστρέφετε και αυτές τις λίγες καλοκαιρινές επιχειρήσεις που απόμειναν στην παραλιακή Ζώνη.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα η εισαγγελική αρχή να διερευνήσει την ύπαρξη ποινικών ευθυνών αυτών που διοικούν.

Για όλα υπάρχουν όρια κι εσείς τα έχετε ξεπεράσει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr