Κριτική ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για τον ΕΝΦΙΑ και την Κυβέρνηση. Κριτική και για τους βουλευτές ΝΔ που αντιδρούν

7 Αυγούστου 201407:00

Σοβαρές επικρίσεις για την Κυβέρνηση αλλά και για τους βουλευτές της πλειοψηφίας που αντιδρούν για τον ΕΝΦΙΑ, εκτοξεύει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Τα όρια της πολιτικής πρόκλησης και θράσους, αγγίζουν οι δήθεν αντιδράσεις βουλευτών της Ν.Δ. (μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής της «ΣΕΚΕ» Α. Κοντός) και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που υπερθεμάτιζαν και στήριζαν τις σχετικές διατάξεις πριν λίγους μήνες και αναθεμάτιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του, τώρα «ως μωραί παρθέναι» να καταγγέλλουν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν! Αγγίζει σίγουρα τα όρια της γελοιότητας και θυμίζει νούμερο κακόγουστης θερινής κωμωδίας, αν δεν αφορούσε τις ζωές και τα σπίτια των πολιτών.

 Ας καταλάβουν οι βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν είναι λάθος η εφαρμογή της μνημονιακής βαρβαρότητας. Καταστροφή και λάθος είναι η πολιτική που στηρίζουν, ενάντια σε όλη την κοινωνία, καθώς στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ αποκαλύπτεται η άδικη, αναποτελεσματική και ατελέσφορη φορολογική πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

 Επαναλαμβάνουμε ότι η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης με μετατόπιση του φορολογικού βάρους από τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και περιουσίες, με την επιβολή φόρου στη μεγάλη περιουσία, που θα έχει υψηλό αφορολόγητο όριο, δεν θα εξοντώνει τις κατοικίες και τις μικρές ιδιοκτησίες και θα φορολογεί δίκαια και με προοδευτική κλίμακα το σύνολο της περιουσίας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr