Κριτική ασκεί στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο Μ. Αμοιρίδης για την τουριστική προβολή

26 Ιουνίου 202023:16

Σκληρή κριτική ασκεί εν μέσω καλοκαιρινής περιόδους υπό ειδικές συνθήκες, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της “Περιφερειακής Σύνθεσης” Μιχάλης Αμοιρίδης στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Με λόγο λιτό αλλά και σκληρό, ο κ. Αμοιρίδης θίγοντας το θέμα της τουριστικής προβολής της περιφέρειάς μας, αναφέρει συγκεκριμένα: 

Χωρίς καμία δράση τουριστικής προβολής η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε μία από τις κρισιμότερες περιόδους, εξαίρεση αποτελούν οι δηλώσεις αυτοπροβολής τους.

Παχιά λόγια πολλά χωρίς αντίκρισμα και συνέπεια.

Η πολύπαθη Σαμοθράκη ακόμη περιμένει την ειδική τουριστική προβολής της. Την ανακοίνωσαν πέρυσι τον Οκτώβριο, σήμερα δεν τη θυμούνται. Πιθανόν να πνίγηκε στα νερά του Θρακικού πελάγους.

Παράλληλα οι Βρετανοί, ο στυλοβάτης των αεροπορικών αφίξεων στο άλλο μας νησί τη Θάσο, φέτος την εξαίρεσαν ενώ διατήρησαν τη Σκιάθο και άλλους προορισμούς στην Ελλάδα. Θλιβερό ότι η ΠΑΜΘ δεν έκανε καμία ενέργεια ώστε να βοηθήσει τον τομέα αυτό.

Στον οδικό τουρισμό μάλλον επέλεξαν την τακτική που τους ταιριάζει, αυτή του αυτόματου πιλότουΌταν όλες οι άλλες Περιφέρειες προετοίμασαν και έχουν ξεκινήσει εντός και εκτός συνόρων εντατικές προσπάθειες ώστε να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα τους, η δική μας ασχολείται με βόλτες αναψυχής της πολιτικής ηγεσία της μετά φωτογραφήσεων φυσικά και χαρωπών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι άνθρωποι του τουρισμού αγωνιούν αλλά μάλλον δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από την λαλίστατη Περιφέρεια, όσον αφορά τις υποσχέσεις, αλλά με έφεση στην αμνησία όταν αφορά την υλοποίηση τους.

Απλοί θεατές των εξελίξεων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr