Το κράτος που δεν μπορεί να βάλει σε τάξη έναν Δήμαρχο, θέλει να κάνει κουμάντο σε άλλη χώρα

12 Ιανουαρίου 201816:43

Τις τελευταίες ημέρες όλοι έχουν πάρει τα λάβαρα και τις σάλπιγγες και εφορμούν στα Σκόπια για να τους επιβάλλουν το όνομα κράτους τους. Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Μύκης εφαρμόζει κατά γράμμα την θεωρία “Των Μαλακών Συνόρων” χρησιμοποιώντας τον Δήμο ως εργαλείο Παράλληλης Δομής. 

Επειδή όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα επίσημα εργαλεία του Δήμου , ανακοινώσεις , δελτία τύπου κλπ, χρησιμοποιεί τα Social χρησιμοποιώντας δύο γλώσσες στην ενημέρωση, την Τουρκική και Ελληνική. 

Πριν αρκετούς μήνες γράφαμε στο xanthipress.gr ότι οι ίδιοι Τούρκοι θα φέρουν στην επικαιρότητα την λέξη “Πομάκος” και εξηγούσαμε τους λόγους. Όπως πάντα, αυτοί που δεν καταλαβαίνουν χλεύασαν. Σήμερα λοιπόν γράφουμε το εξής, σε λίγα χρόνια και δεν είναι πολλά αυτά, αυτό που κάνει ο Δήμαρχος Μύκης θα ζητηθεί να εφαρμόζεται παντού, παράδειγμα, θα πηγαίνεις στα ΚΕΠ και ανάλογα ποια γλώσσα μιλάς καλύτερα σε αυτήν θα σε εξυπηρετούν. 

Να σημειώσετε επίσης ότι οι αυτοί που παίζουν το παιχνίδι της Άγκυρας – αυτή την φορά χωρίς να το θέλουν – είναι οι ΑΝΕΛ, στους οποίους το μόνο πατριωτικό πεδίο που τους έμεινε στην Θράκη είναι να ασχολούνται με τους “Πομάκους”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr