Κουβαλάνε νέες κεραίες τη νύχτα! Ένταση, προσαγωγές και αναστάτωση στην οδό Φιλαδελφείας (VIDEO)

2 Αυγούστου 201314:21

Αναστατωμένη συνεχίζει να είναι η γειτονιά στην περιοχή της οδού Φιλαδελφείας 53 όπου λειτουργούν καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ήδη σε αυτές που λειτουργούν και η έντασή τους έχει μετρηθεί εκτός ορίων από το XanthiPress.gr, πρόστίθενται νέες :

Τεχνικοί εταιριών δουλεύουν τις νύχτες και τις μέρες εν κρυπτώ και η ταράτσα της οικοδομής έχει μεταβληθεί σε ένα πάρκο κεραιών όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία (4) από απέναντι οικοδομή. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα γερανός κουβαλούσε νέες κεραίες και ιστούς τα ξημερώματα μετά τις 3 πμ. για να μην γίνει αντιληπτή η μεταφορά από τους κατοίκους.

Προσαγωγή των τεχνικών την Παρασκευή !

Το πρωί της Παρασκευής 2/8 οι κάτοικοι εντόπισαν τους τεχνικούς να εργάζονται και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι τεχνικοί κρύφτηκαν παρότι αντιλήφθηκαν την παρουσία των ανδρών της Αστυνομίας και παρέμειναν στην ταράτσα μέχρι ένας ένοικος να ανοίξει την οικοδομή και να αναγκαστούν να εμφανιστούν. Οι άνδρες της Αστυνομίας τους προσήγαγαν στο Τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι εργάζονται νομότυπα στο συγκεκριμένο σημείο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όμως η γειτονιά παραμένει αναστατωμένη και οι κάτοικοι κινητοποιούνται για να απομακρύνουν τις κεραίες (που είχαν διακόψει στο παρελθόν τη λειτουργία τους) που ανήκουν στις εταιρίες WIND και VODAFONE , η μία εκ των οποίων εμφανίζει μια άδεια που έχει εκδοθεί από την ΕΕΤΤ. Όμως, η συγκεκριμένη άδεια δεν διαθέτει έγκριση της αρμόδιας Πολεοδομίας, γεγονός που έχει εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Παράλληλα,  η εγκατάστασή τους στην ταράτσα προφανώς αποτελεί πολεοδομική παράβαση. Τέλος, η παροχή του ρεύματος είναι ένα άλλο ερωτηματικό που θα απασχολήσει τους κατοίκους ως προς τη νομιμότητά της.

Έχει αποθρασυνθεί ο ιδιοκτήτης της οικοδομής

Γεγονός είναι ότι ο ιδιοκτήτης (μηχανικός που δεν διαμένει ο ίδιος στην οικοδομή) έχει αποθρασυνθεί εγκαθιστώντας διαρκώς νέες κεραίες ενώ οι γείτονες θα ξεκινήσουν παραστάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και στην εισαγγελεία προκειμένου να απομακρυνθούν οι καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Άλλωστε, όπως είναι προφανές, αν όλα ήταν νόμιμα και μη επιβλαβή δεν θα υπήρχε λόγος να εργάζονται τις νύχτες και να καμουφλάρουν τις κεραίες

keraia geitonia filadelfeiaw  keraia geitonia filadelfeiaw 3 keraia geitonia filadelfeiaw 2 keraies velakia 1

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr