psoma psari 1

Συγκίνηση για την Κούλα Ψωμά. Μηνύματα αναγνωστών

15 Οκτωβρίου 201122:31

psoma_psari_1Αν και η παρουσία της στην κοινωνία ήταν συχνά σεμνή και δεν συνοδεύτηκε από δημοσιότητα, ο θάνατος της Βασιλής Ψωμά-Ψαρρή συγκίνησε πάρα πολλούς ξανθιώτες, που αποδεικνύεται ότι γνώριζαν για τη δράση της.

Πρωτόγνωρη είναι η στάση των αναγνωστών του XanthiPress.gr που έσπευσαν αυθόρμητα, και επώνυμα στις περισσότερες περιπτώσεις, να εκφράσουν τη λύπη τους για το χαμό της σεμνής γυναίκας αλλά και να αναφερθούν στο έργο της που άγγιξε αρκετούς.

Στα σχόλια που άφησαν κάτω από την είδηση του θανάτου της, οι ξανθιώτες αποδίδουν στην εκλιπούσα το σεβασμό που απαιτείται για την πλούσια δράση της.

Μερικά από τα σχόλια των αναγνωστών που αναρτήθηκαν:

ΑΛΕΞΗΣ: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει. Υποχρέωση όλων των Ξανθιωτών να συνεχίσουμε το έργο της.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είμαι περήφανος που εδώ και χρόνια συνεργάστηκα με την Κούλα και είχα τη φιλία της. Τέτοιοι άνθρωποι δίνουν νόημα στη ζωή της πόλης μας. Καλό ταξίδι !

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: πάντα μου έδινε ένα μάθημα σχετικά με το τι σημαίνει να αγαπάμε πραγματικά. Έδωσε ότι είχε αλλά αυτά που την περιμένουν είναι ασύγκριτα περισσότερα.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
καλό ταξίδι κουλά ήσουν …. Άνθρωπος…. Κάτι σπάνιο σήμερα

ΟΙΚ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. Έφυγε μια καλή γειτόνισσα, φίλη και πολύτιμη συνδημότισσα. Καλό ταξίδι και μακάρι να ακολουθήσουν πολλοί το παράδειγμά σου.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ: Ήταν οικογενειακή μας φίλη τα τελευταία 20 χρόνια. Εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, με απέραντη ανιδιοτελή αγάπη για τον πλησίον της. Καλό παράδεισο!!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: Όσοι δημοσιογράφοι τη γνωρίσαμε, γεμίζαμε ατέλειωτες σελίδες με τη δράση της. Χάθηκε ένα λαμπρό υπόδειγμα έμπρακτης ανθρωπιάς και τώρα γινόμαστε φτωχότεροι όλοι μαζί…

ΑΡΗΣ-ΠΕΠΗ : καλό ταξίδι γειτόνισσα.

ΑΝΩΝΥΜΗ: Καλό ταξίδι κα Κούλα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει! Πάντως όλοι οι νέοι της γειτονιάς μας θα θυμόμαστε τις ώρες του ατέλειωτου παιχνιδιού που περνούσαμε σπίτι σας όταν ήμασταν παιδιά. …

ΤΑΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΑΚΚΑ: Η τάση για φιλανθρωπία είναι υπόθεση καρδιάς. Είναι αυθόρμητη χωρίς σκέψη ,χωρίς υπολογισμό και ιδιοτέλεια. Είναι εσωτερική ανάγκη για προσφορά στο συνάνθρωπο χωρίς στεγανά. Από αυτή την τάση διεπόταν η ζωή της Κούλας, που χρόνια ολόκληρα έτρεχε ακούραστη αρωγός σε κάθε ανήμπορο συνάνθρωπό της ,χωρίς να το γνωρίζει ο πολύς κόσμος από δική της επιλογή και σεμνότητα. Αξιαγάπητη, εγκάρδια, στοργική, ας εμπνεύσει με το παράδειγμά της κάλλους. Καλό ταξίδι αγαπημένη φίλη και γειτόνισσα.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ: κύρια Κούλα…Στο άκουσμα της αναγγελίας του θανάτου σου συγκλονίστηκα τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου …σήμερα η μέρα είναι βάρια, δύσκολη, πένθιμη, αποφράδα…..Η κοινωνία μας ,ο νομός ,ο Δήμος μας έχασε ένα από τα πιο λαμπερά του αστερια, απο τα πιο φωτεινά….Αστερια που φώτισαν ανθρώπινες αξιες, ιδανικα.Το περίσσευμα της ψυχής σου να αποτελέσει φάρο για όλους εμάς τους νεοτερους,και οδηγό στις εξαιρετικά δύσκολες μέρες που περνούμε ….Γνωρίζουμε ότι όλες οι δίκες μας προσπάθειες είναι πολύ λιγότερες από τις δίκες σου……Προσπάθειες που τις διέκρινε η αγαπητή ζεστασιά ανιδιοτέλεια . θα σε μνημονεύουμε πάντα για το περίσσευμα της ψυχής σου….αιωνία η μνήμη σου….καλή αντάμωση……

ΛΕΥΤΕΡΗΣ: Καλό ταξίδι κύρια Κούλα…Θα σας θυμάμαι

ΑΝΩΝΥΜΟΣ: Καλή αντάμωση αγαπημένη μας Βασιλική, καταπληκτική ΨΥΧΗ!

ΝΙΚΟΣ: καλό σου ταξίδι κύρια Κούλα
ο θεός ας ανάπαυσει την ψυχούλα σου
συνεχίζω να κάνω αυτό που πάντα μου έλεγες
και ευχαριστώ για όσα έκανες
για μένα και την μητέρα μου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr