Κουίκ: Σύντομα ειδικός αναπτυξιακός σχεδιασμός για τη Θράκη

15 Μαΐου 201600:47

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ με αφορμή την παρουσία του στην 96η επέτειο των Ελευθερίων της Θράκης στην Κομοτηνή, συνόδευσε εκ μέρους της κυβέρνησης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Σε δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κυβερνητικό στέλεχος τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή για τα Ελευθέρια της Θράκης η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και μαζί τριών υπουργών της κυβέρνησης. Αυτό νομίζω ότι στέλνει πολλαπλά μηνύματα εκεί που πρέπει».

 

Εξάλλου, ο υφυπουργός Επικρατείας σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα για την Θράκη επισήμανε ότι «αυτό το οποίο, με το κλείσιμο της συμφωνίας και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, θα κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι να εφαρμόσει πράγματι το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Θράκης το οποίο είναι μία οφειλή εδώ και δεκαετίες».

«Η Θράκη πρέπει να αναπτυχθεί οικονομικά όπως της αξίζει και είμαι σε θέση να ξέρω ότι τα παραγωγικά υπουργεία όπως το Οικονομικών κάνει ειδικούς σχεδιασμούς που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της Θράκης», κατέληξε ο κ. Κουίκ.

real.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr