kotopoulo-me-portokali-kai-fistikia_copy

Κοτόπουλο με πορτοκάλι και φιστίκια

21 Ιουνίου 201210:00

kotopoulo-me-portokali-kai-fistikia_copyΖουμερό πορτοκάλι και τραγανά φιστίκια δίνουν παραδεισένια γεύση στο κοτόπουλό μας!


Συστατικά

 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο

2 πορτοκάλια

3 εκ. φρέσκο τζίντζερ

70 γρ. φυστίκια

4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Περιγραφή Συνταγής

 1.Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια, παίρνουμε το ξύσμα τους και ύστερα τα στίβουμε.

2.Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια.

3.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή σε γουόκ και ύστερα προσθέτουμε το τζίντζερ τριμμένο και το κοτόπουλο ανακατεύοντας για 5′ ώσπου να ροδίσει το κοτόπουλο.

4.Προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και το ξύσμα, και αλατοπιπερώνουμε.

5.Αφήνουμε για 10′.

Ρίχνουμε τριμμένα φυστίκια και γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού.

Διάρκεια: 15′

Πηγή : lovecooking.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr