Κώστας Ζαγναφέρης: Στον Ίασμο βρίσκεις μόνο εφημερίδες Χουριετ και Μιλλιετ

16 Ιουνίου 201814:43

Με ανάρτηση του στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης σημείωσε αυτό που είναι γνωστό εδώ και χρόνια αλλά μόλις ανακάλυψε ο ίδιος:

“Ο ΔΙΆΒΟΛΟΣ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα έχουμε γεμίσει απο φωνασκουντες για θέματα που ούτε γνωρίζουν ούτε έχουν ποτέ προσπαθισει να μάθουν. 
Η διαπίστωση δεν αφορά μόνο τους απλούς πολίτες αλλά τους παράγοντες η ” παραγοντισκους” των τοπικών κοινωνιών που νομίζουν οτι κάνοντας μια ανάρτηση στο διαδίκτυο γίνονται διαμορφωτες της κοινής γνώμης εφάμιλλοι του Ουγκο Ντιξον. Ενώ θα μπορούσαν κάνοντας απλά πράγματα να βοηθήσουν στην θωράκιση της περιοχής μας για την οποία υποτίθεται ότι όλοι προσπαθούμε. 
Αφορμή για το σημείωμα μου έδωσε σημερινό πέρασμα μου από τον Ιασμο (Δεύτερος Δήμος σε πληθυσμό στην Αντιπεριφέρεια Ροδοπης) όπου σε αναζήτηση εφημερίδας βρήκα μόνο την Χουριετ και την Μιλλιετ. Με πληροφορησαν μαλιστα ότι εδώ και πέντε χρόνια δεν πωλούνται Ελληνικές εφημερίδες στον Ιασμο. Αν το θεωρείτε τόσο απλό και ανώδυνο για τα Εθνικα μας θέματα τότε μάλλον εγώ στραβά αρμενίζω. 
Μακάρι να είναι έτσι αλλά αλλά δεν νομίζω.|

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr