Κώστας Ζαγναφέρης – Το προφητικό του σχόλιο

22 Σεπτεμβρίου 201600:52

Ένα παλιό του Post θύμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης το οποίο το έγραψε στις 29/01/2015:

ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
( ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ 29/01/2015 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ )
Αριστερά και Υποκρισία είναι δύο ταυτισμένες έννοιες.Αυτή την σχέση την πληρώνουμε εδώ και τριάντα χρόνια.Η δήθεν σοβαρή άποψη του για το Ελληνικό, συνταγμένη από κάποιους Μηχανικούς του ΤΕΕ καρεκλοκένταυρους , τους οποίους οσονούπω θα τους δούμε αποκατεστημένους σε δημόσιους οργανισμούς, περιφερόταν στα κανάλια από τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ , ως η απόδειξη οτι δεν ειναι προς το συμφέρον του δημοσίου η επένδυση . Αυτήν την ενέργεια ( χαχόλοι συναδερφοι Μηχανικοί) εξαργυρώνει με υπουργείο ο κύριος Σπρίντζης.
– Το ότι θα εργαζότανε πάνω από 500 μηχανικοί,ουδόλως απασχολεί τον κ.Σπρίντζη
– Το ότι ο κύκλος εργασιών της επένδυσης ισοδυναμεί με το 2% εως 4% του ΑΕΠ
καμία σημασία δεν έχει για τον κ.Υπουργό.
– Το ότι ο πλέον εμπορεύσιμος χώρος της νοτίου Ευρώπης έχει γίνει απέραντος σκουπιδότοπος και θα συνεχίσει να χειροτερεύει η κατάστασή του ώστε να ξοδεύουμε και χρήματα για τον καθαρισμό του καμία <<αριστερή>> ευαισθησία.
– Αν στα επόμενα 5 χρόνια υλοποιηθεί έστω και 1 τετραγωνικό σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ να είμαστε ευτυχισμένοι.
Το <<υπουργιλίκι>> όμως <<υπουργιλίκι>>.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr