Κώστας Ζαγναφέρης για Βατοπαίδι: ‘Δεν πρέπει να τελειώσει εδώ’

22 Μαρτίου 201711:34

“Με αίσθημα δικαίωσης για αυτό που πάντα πίστευαν ενδόμυχα οι πολίτες και ειδικά ο κόσμος της Ν.Δ. δέχτηκε την απόφαση αθώωσης όλων των κατηγορούμενων για την υπόθεση του “σκανδάλου Βατοπεδίου”.

Όμως, νομίζω ότι δεν έπρεπε να τελειώσει εδώ η υπόθεση. Σε κανένα δημοκρατικό και ευνομούμενο κράτος δεν μένουν ατιμώρητοι και χωρίς καμία επίπτωση οι εμπνευστές, διαχειριστές και συκοφάντες του δήθεν ‘σκανδάλου’.

Οι διάφοροι Αυτιάδες-Βερύκιοι, Παπαδάκηδες κ.λ.π. παραμένουν ελεύθεροι και συνεχίζουν καθημερινά την σπίλωση, συκοφάντηση και περιθωριοποίηση κάθε υγιούς δυνάμεως της χώρας.

Με σχεδόν ίδιες μεθόδους συνεχίζουν την κατεδάφιση κάθε σκεπτόμενου πολίτη δημιουργώντας την κοινωνία των μαζών.

Αν δεν δοθεί τέλος στην ασυδοσία τους με τελεσίδικες αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων, δυστυχώς το καταστροφικό τους έργο, ειδικά σήμερα την περίοδο που διανύουμε, θα συνεχίζεται με ολέθρια τελικά αποτελέσματα για τη χώρα.” , καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr