Κορωνοϊός-Ξάνθη: Ράβουν προστατευτικά μέσα για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου [βίντεο]

30 Μαρτίου 202010:10

Προστατευτικά μέσα για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Ξάνθης, ράβουν καθημερινά ράπτριες και εθελοντές.

Συγκινητική χαρακτήρισε αυτή την πρωτοβουλία για το νοσοκομείο της πόλης, το οποίο αντιμετωπίζει έλλειψη υλικών προστασίας των εργαζομένων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Εθελοντές και ράπτριες ράβουν προστατευτικά μέσα για τους εργαζομένους του νοσοκομείου Ξάνθης
«Συγκινητική προσπάθεια στη πόλη της Ξάνθης. Το νοσοκομείο της πόλης αντιμετωπίζει μεγάλη έλλειψη υλικών προστασίας των εργαζομένων από το κορωνοϊό, την ώρα που εμφανίζονται συνεχώς κρούσματα. Οι εργαζόμενοι ανέλαβαν δράση.

Με προτροπή της διευθύντριας νοσηλευτικής υπηρεσίας, Μητράκου Γεωργίου Παρασκευής, οι δύο ράπτριες του νοσοκομείου αλλά κι ένα ολόκληρο δίκτυο εθελοντών ράβουν καθημερινά προστατευτικά μέσα για τους εργαζόμενους. Ποδονάρια, “σκάφανδρα”, μάσκες. Είναι συγκινητική η βοήθεια των εθελοντών αλλά και των επαγγελματιών της πόλης που προσφέρουν δωρεάν υλικά. Καθώς από στόμα σε στόμα μαθαίνεται στην πόλη αυτή η προσπάθεια να θωρακίσουμε τους εργαζόμενους όλο και περισσότερες ράπτριες τηλεφωνούν θέλοντας να βοηθήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακός.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr