Κορωνοϊός: Πέντε νέα κρούσματα – Συνολικά 89 – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 66χρονος

10 Μαρτίου 202011:04

Πέντε ακόμη κρούσματα του κορωνοϊού έκαναν την εμφάνισή τους. Πρόκειται για τέσσερα κρούσματα από τα περιβάλλοντα ήδη προσβεβλημένων ασθενών, καθώς και ένα νέο, εισαγόμενο περιστατικό από το Λονδίνο. Εξάλλου, η κατάσταση του 66χρονου, που βρίσκεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Πάτρας έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και πλέον χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πλέον ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ανέλθει στους 89 με τους ειδικούς να τονίζουν ότι υπάρχει πλέον διασπορά του ιού και θα αυξηθεί ο αριθμός των νοσούντων.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι «οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από το Λονδίνο. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό ανέρχεται πλέον σε 89. Η κατάσταση του ασθενούς που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr