Το κορυφαίο καύσιμο ACTIVE σε λίγες ημέρες στο BP ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΤΑ(video)

12 Μάϊου 201709:34

Μία κρυφή επανάσταση συντελείται αυτές τις ημέρες στα πρατήρια καυσίμων της ΒΡ, όπου ξεκίνησε η διάθεση των καυσίμων νέας γενιάς Active Technology. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία καταπολεμούνται τα κατάλοιπα σε κρίσιμα σημεία του κινητήρα με τη δράση ενεργών μορίων, που προσκολλώνται πάνω στις βρωμιές και τις απομακρύνουν. Ο καθαρισμός των μετάλλων ξεκινά σταδιακά ήδη από το πρώτο γέμισμα του ρεζερβουάρ και όταν ολοκληρωθεί, τότε σχηματίζουν τα καύσιμα ΒΡ Active Technology πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες ένα προστατευτικό στρώμα. Ετσι αποτρέπεται το ενδεχόμενο, να ξαναπιάσουν βρωμιά στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει να χρησιμοποιεί ο οδηγός με συνέπεια τα καινοτόμα καύσιμα της γνωστής πετρελαϊκής εταιρείας, που αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια».

 

Ενα τεράστιο κίνητρο για τη στροφή προς τα συγκεκριμένα καύσιμα αποτελεί η τιμή τους, καθώς κοστίζουν όσο και τα απλά στα πρατήρια της εταιρείας. Η ΒΡ χρησιμοποιεί την τεχνολογία Active στη βενζίνη και στο πετρέλαιο κίνησης είτε πρόκειται για τα πιο απλά καύσιμα είτε για τα υψηλότερης απόδοσης Ultimate, οπότε ο καταναλωτής βγαίνει ωφελημένος σε όλες τις περιπτώσεις και ανεξάρτητα επιλογής.

Αριστερά μπορείτε να δείτε έναν εκχυτήρα με επικαθίσεις και δεξιά έναν καθαρό λόγω χρήσης καυσίμου με τεχνολογία Active.

Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι τα καύσιμα BP Active Technology «καταβροχθίζουν» τα κατάλοιπα με την «όρεξη 1.000 πεινασμένων πιράνχα». Aυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή η βρώμα σε καίρια σημεία του κινητήρα αυξάνει την κατανάλωση και επιδρά αρνητικά στην απόδοση και στον τρόπο λειτουργίας του. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι η βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης με τη συγκεκριμένη προηγμένη τεχνολογία έχουν απογειώσει τις πωλήσεις της ΒΡ σε διάφορες σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, όπου έχουν ήδη λανσαριστεί.

Μπορεί να είναι μηδενική η οικονομική επιβάρυνση του τελικού καταναλωτή, ωστόσο τα οφέλη του κρίνονται μεγάλα. Σύμφωνα με τις πολυετείς έρευνες και δοκιμές των νέων καυσίμων από τη ΒΡ, η βενζίνη και το ντίζελ Active Technology επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να διανύσει έως και 61 χιλιόμετρα περισσότερα ανά γεμάτο ρεζερβουάρ σε σχέση με αντίστοιχα καύσιμα συμβατικών προδιαγραφών. Επίσης σε βάθος χρόνου, θωρακίζεται ο κινητήρας από ενδεχόμενες βλάβες και ζημιές και γλιτώνει ο κάτοχος του οχήματος από δαπανηρές επισκευές και έκτακτες συντηρήσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr