Κοπή Βασιλόπιτας και βράβευση μαθητών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τοξοτών

13 Ιανουαρίου 201617:53

Το Σάββατο 9 του Γενάρη ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου παρουσία των μελών του και πλήθους κατοίκων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καρασακαλίδου Βούλα τους καλωσόρισε όλους και έκοψε την Πίτα. Εξαιρετική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση παιδιών των Τοξοτών που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και η βράβευση των Ολυμπιονικών Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, και ο Βουλευτής Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά τους μαθητές και τους Ολυμπιονίκες της Ρομποτικής.

Εκ μέρους της ομάδας Ρομποτικής, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Μπαλαφούτης και οι μαθητές Αλέξανδρος Πανταζίδης και Χάρης Παπαδάκης ευχαρίστησαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τοξοτών για την πρόσκληση και την τιμητική βράβευση τους ενώ στην συνέχεια έγινε προβολή βίντεο με την πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του Αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr