Κοντός πληρώνει, οι “κατά λάθος” βουλευτές κάνουν δηλώσεις

12 Δεκεμβρίου 201819:17

Μην γινόμαστε κουραστικοί, οι άνθρωποι έχουν απύθμενο θράσος. Με ανακοίνωση τους οι τρεις “κατά λάθος” βουλευτές της Ξάνθης, αναφέρουν“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους δεν το έχουν εμπεδώσει ότι τη χώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ονομάζεται Σταύρος Αραχωβίτης. Ο οποίος σε συνεργασία και με τους 12 κυβερνητικούς βουλευτές της ΑΜΘ, κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να εξασφαλίσει τις ενισχύσεις. Ο κύριος Κοντός, αν δεν το γνωρίζουν, δεν είναι καν βουλευτής της αντιπολίτευσης.”

Και αφού η τσίμπλα του θράσους τους δεν τους αφήνει να δούνε ότι αυτοξεφτιλίζονται με την ανακοίνωση τους, να τους πούμε ότι έχουν δίκιο, ο Αλέκος Κοντός δεν είναι βουλευτής, αλλά με δικιά του παρέμβαση έγινε η πληρωμή. Και είναι λογικό, έχει την εμπειρία, τις επαφές και κυρίως, είναι αυτός που δημιούργησε ένα νέο συνεταιριστικό κίνημα που μπορεί να ασκήσει περισσότερη πίεση από τι 12 βουλευτές, που απλά κανείς στην κυβέρνηση δεν ξέρει ούτε το όνομα τους.

Και επειδή εμείς τις προηγούμενες ημέρες  δεν αναφέραμε ότι λόγω Κοντού δόθηκαν αποζημειώσεις, θέλουμε να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μια νέα ανακοίνωση που να συμπεριλαμβάνει και εμάς στον συντηρητικό τύπο, και τους δίνουμε το λόγο μας, θα τους απαντήσουμε όταν ταυτόχρονα βλέπουμε Μπένι Χιλ

Αναλυτικά η ανακοίνωση τραγωδία

Με μεγάλη ευθυμία πληροφορηθήκαμε από τον συντηρητικό τύπο της Ξάνθης ότι -και πάλι- με παρέμβαση του Αλ. Κοντού εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις 8,2 εκατ. ευρώ για τους καπνοπαραγωγούς της ΑΜΘ !

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους δεν το έχουν εμπεδώσει ότι τη χώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ονομάζεται Σταύρος Αραχωβίτης. Ο οποίος σε συνεργασία και με τους 12 κυβερνητικούς βουλευτές της ΑΜΘ, κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να εξασφαλίσει τις ενισχύσεις. Ο κύριος Κοντός, αν δεν το γνωρίζουν, δεν είναι καν βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Μετά από 4 χρόνια, με μεγάλο ενδιαφέρον διαπιστώνουμε ότι οι τοπικοί «νόμιμοι ιδιοκτήτες της εξουσίας» δεν έχoυν ακόμη αποδεχτεί την πραγματικότητα, όπως φαίνεται από την ενόχλησή που εκδηλώνουν απέναντι στους εκλεγμένους βουλευτές του Νομού, που αποφεύγουν ακόμη και να τους προσφωνούν δημόσια.

Δυστυχώς για αυτούς η κυβέρνηση αποκαθιστά κάθε μέρα τη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα και ξαναχτίζει όσα κατεδάφισαν στην περιοχή, ειδικά όταν ο κύριος Κοντός κατείχε την εξουσία και διαλύθηκε ο παραγωγικός ιστός της περιοχής.

 

Οι Βουλευτές Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ

Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στάθης Γιαννακίδης
Γρηγόρης Στογιαννίδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr