Α.Κοντός για Βατοπαίδι: Ο Γιάννης Αγγέλου και Βαγγέλης Μπασιάκος, δεν μπορούν να νιώσουν την ικανοποίηση αυτής της δικαίωσης.

21 Μαρτίου 201714:02

Η σημερινή ετυμηγορία της ελληνικής Δικαιοσύνης για το Βατοπέδι αποκαθιστά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αλήθεια.

Ρίχνει άπλετο φως εκεί που συγκεκριμένα, πολιτικά και δημοσιογραφικά, σκοτεινά μυαλά έστησαν την πλεκτάνη τους, που τόσο άδικα, τόσο απροκάλυπτα κατασυκοφάντησαν και ταλαιπώρησαν αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ο λόγος; Προφανής, πια.

Να ρίξουν την τότε κυβέρνηση, να εξυπηρετήσουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων αλλά και τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα, να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες πολίτες σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας, να καλύψουν τις σκοτεινές μεθοδεύσεις τους σύροντας τη πατρίδα και την πολιτική ζωή σε μία κατάσταση αποσταθεροποίησης, σε μία ζοφερή περίοδο πρωτοφανούς σκανδαλολογίας και λασπολογίας εναντίον των πολιτικών αντιπάλων τους.

Ο «πόλεμος λάσπης» που δεχτήκαμε ήταν πραγματικά σκληρός και απάνθρωπος. Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έντιμοι άνθρωποι, που εργάστηκαν σκληρά για την πατρίδα μας, όπως ο Γιάννης Αγγέλου και Βαγγέλης Μπασιάκος, δεν μπορούν να νιώσουν την ικανοποίηση αυτής της δικαίωσης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr