Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης: Η απόδραση των Δεκαέξι

31 Οκτωβρίου 201618:36

Με δύο φωτογραφίες και ένα κείμενο που προμηνύει τα όσα θα συμβούν στην Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη το επόμενο διάστημα, ο Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρεται στην εκλογική διαδικασία:

Σαν ένας απλός πολίτης και εχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη , αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων .
Υπηρετώντας ιδαιολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνων να σιωπησουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου .
Δυστυχώς αντιμετωπιστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθω λες και ήμουν “καταζητούμενος” από τους διάφορους μανδαρινους των Αθηνων που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.
Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ή περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι , θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας.
( Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα )
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ ή χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ έρχεται να κυβερνήσει , αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ
Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr