Κομοτηνή: Βούλγαροι έφερναν παράνομα φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Κατασχέθηκαν 200 δοχεία.

13 Μαΐου 201622:39

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 43 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος διακόσια πλαστικά δοχεία, που περιείχαν φυτοπροστατευτικό προϊόν, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη έγκριση της αρμόδιας αρχής.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα φυτοπροστατευτικού προϊόντος και το όχημα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 200 ευρώ, 101 δολάρια, 200 λίρες Τουρκίας, 36 λέβα Βουλγαρίας, 500 λεκ Αλβανίας και 1050 δηνάρια FYROM .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr