Κομοτηνή: Πάνω από 85 τόνοι νερού ανά στρέμμα από τη νεροποντή της Τετάρτης

10 Νοεμβρίου 201622:17

Περίπου 85,3 τόνοι νερού ανά στρέμμα, έπεσαν στην Κομοτηνή το απόγευμα της Τετάρτης, γεγονός που είχε ως συνέπεια να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ από τους θυελλώδεις ανέμους ξεριζώθηκαν δένδρα και μάλιστα, σε μία περίπτωση, χρειάσθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο ένας πολίτης που τραυματίσθηκε από πτώση δέντρου στο κέντρο της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι ο ρυθμός της βροχής σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της «Μηχανοργάνωσης Δημόκριτος», έφτασε τα 165,09 χιλιοστά ανά ώρα στις 15:52 το μεσημέρι και τα 342,44 χιλιοστά ανά ώρα στις 16:11. Να σημειωθεί ότι από την αρχή του χρόνου και μέχρι την χθεσινή ημέρα, είχαν καταγραφεί στην Κομοτηνή μόλις 473,6 χιλιοστά βροχής.

Με σημερινή δήλωση του ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, συνεχάρη τους αρμοδίους αιρετούς, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους δημοτικούς υπαλλήλους, που όπως επεσήμανε, «ανταποκρίθηκαν ως προς την ετοιμότητά τους όσο και ως προς την άμεση επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα». Ευχαρίστησε επίσης και τους δημότες της Κομοτηνής που έδρασαν ως ενεργοί πολίτες, διευκολύνοντας το έργο των συνεργείων του δήμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr