Κλειστά τα πάντα στην Ξάνθη και περιφρούρηση από επαγγελματίες. Ποια καταστήματα άνοιξαν

4 Φεβρουαρίου 201609:58

Κλειστές είναι σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στην Ξάνθη από το πρωί της Πέμπτης, ημέρα της απεργίας και της κινητοποίησης όλων των φορέων της περιοχής. Όπως διαπίστωσαν οι εμποροι και οι επαγγελματίες, όλες οι επιχειρήσεις πειθάρχησαν και οι μόνες εξαιρέσεις παρατηρήθηκαν σε καταστήματα που ανήκουν σε αλυσίδες.

Από τα εμπορικά καταστήματα μόνο τα stradivarius άνοιξαν στην πόλη, όπου μάλιστα έγιναν συστάσεις από συνδικαλιστές. Από τα μάρκετ, τα περισσότερα είναι κλειστά και μόνο τα περιφερειακά όπως AB, Mart και LIDL έχουν “σπάσει” την απεργία καθώς και το Praktiker που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο flamingo. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ απέκλεισαν το πρωί την e-value η οποία δεν λειτουργεί.

Απέκλεισαν βενζινάδικο που άνοιξε το πρωί !

“Παραφωνία” υπήρξε με ένα πρατήριο βενζίνης στην οδό Κονδύλη, στο ο οποίο βρέθηκαν από νωρίς τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου των βενζινοπωλών, οι οποίοι το απέκλεισαν. Οι εργαζόμενοι της αθηναϊκής εταιρίας που το κατέχει κάλεσαν την αστυνομία αλλά τελικά μετά από λίγο διέκοψε τη λειτουργία του.  Μιλώντας ο Πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Σιούτας για το θέμα, σημείωσε ότι η συμμετοχή αγγίζει το 100% και οι περιπτώσεις συναδέλφων του ή επαγγελματιών που επιχειρούν να καρπωθούν τα κέρδη μιας ημέρας σε βάρος όσων απεργούν, δεν δεν τους βρίσκει σύμφωνους.

20160204_093714

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr