Κλείνει το ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη….συγνώμη, της ΝΔ στην Ξάνθη

13 Ιουνίου 201917:43

Ο Δημήτρης Σαλτούρος και ο  Χατζημεμίς Τουρκές οι οποίοι έχουν στενές σχέσεις με την Ντόρα Μπακογιάννη,  θα είναι οι δύο που θα συμμετέχουν φιλικά στο ψηφοδέλτιο και θα πλαισιώσουν τον Αλέκο Κοντό. Η Νέα Δημοκρατία και η ΝΟΔΕ Ξάνθης, κατάφεραν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο μιας έδρας , που θα κερδίσει ο πρώην υπουργός , και να δώσουν την ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να έχουν εκπροσώπηση.

Η υποψηφιότητα της Μαρίνας Παυλίδου και η οποία ήδη χρησιμοποιείται -υποψηφιότητα- για να πλήξουν τον Αλέκο Κοντό, βασίζεται στην αποτυχημένη συνταγή στήριξης από ΜΜΕ, τα οποία μόνο ως διάδοχο του Αϊνσταιν δεν την έχουν προβάλλει ακόμα, και ας μην έχει να επιδείξει η ίδια τίποτα πέρα από την εργασία της, όπως δεκάδες χιλιάδες άλλοι πολίτες.

Μάλιστα, προβάλλουν την ίδια ως επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν ο ίδιος δεν ήξερε ούτε καν το μικρό όνομα του (Γιώργου) Παυλίδη, και όταν η ίδια χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου, τόσο απελπιστική ήταν η κατάσταση

Έτσι λοιπόν, και πάλι η Ξάνθη θα πρέπει να βασιστεί στις πλάτες του Αλέκου Κόντου για μια σοβαρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, και μια εκπροσώπηση που μπορεί να παράξει αποτέλεσμα. 

Θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα στην εκπροσώπηση του νομού, αν σήμερα συμμετείχε και ο Σωκράτης Ξυνίδης. Οι δύο πρώην υπουργοί, είναι και οι μόνοι που έχουν να δείξουν ουσιαστικό έργο, και οι μόνοι που θα μπορούσαν να εγγυηθούν έργο. 

Περ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr