Κλείνει το καταφύγιο της Δρυμιάς, αντιδρά η αντιπολίτευση – Στην Επιτροπή Προστίμων συνεχίζει ο Φωτιάδης

28 Ιανουαρίου 201408:24

Κλείνει το καταφύγιο της Δρυμιάς – Αντιδρά η αντιπολίτευση

Τις αντιδράσεις της μείζονος αντιπολίτευσης προκαλεί η απόφαση του Δήμου να κλείσει το καταφύγιο της Δρυμιάς. Από την πλευρά του Δημοτικού Συμβούλου Γρηγόρη Παναγιωτίδη ζητήθηκε να υπάρξει η δέσμευση ότι κλείνει για τυπικούς λόγους και θα ξανανοίξει όταν θα εκπληρεί της προϋποθέσεις για να έχει άδεια καταφυγίου. Πάντως, από την πλευρά του Θανάση Ξυνίδη υπήρξε η κατηγορία ότι ο Δήμος το έκλεισε και στη συνέχεια επιχείρησε να το ξανανοίξει διαπίστωσε ότι χρειαζόταν νέα άδεια. Στην άποψη αυτή αντιτάχθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος που ανέφερε ότι το καταφύγιο έκλεισε επειδή δεν εξασφάλισε τη σχετική άδεια.

Συνεχίζει ο Φωτιάδης ως Πρόεδρος στην Επιτροπή Προστίμων. Στη θέση του Βορίδη ο Κολλάρος

Άλλαξε η σύνθεση κατά τη συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών, γνωστής και ως επιτροπής προστίμων. Η  πολυσυζητημένη επιτροπή που ενοχοποιήθηκε στο παρελθόν για τις μειώσεις προστίμων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, άλλαξε σύνθεση αφού παρέμεινε ως Πρόεδρος ο Νίκος Φωτιάδης και μέλος ο Νίκος Σπυριδόπουλος, αλλά αποχώρησε ο Δημήτρης Βορίδης που έχει υποβάλλει την παραίτησή του και έτσι, ομόφωνα αντικαταστάθηκε από τον Γ. Κολλάρο της Συσπείρωσης.

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση που έγινε τη νέα χρονιά και ο Δήμαρχος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με δύο πίτες, μία για τη συμπολίτευση και μία για την αντιπολίτεση. Τα φλουριά έτυχαν ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Θ. Κυριακού καθώς και ο συνδυασμός Πούλιου  από την αντιπολίτευση (το κομμάτι του συνδυασμού) . Στην πίτα των δημοσιογράφων τυχερός ήταν ο Διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr