Κύβος Ερρίφθη: Η Αθήνα στηρίζει Μέτιο και η ΑΜΘ Ζαγναφέρη

24 Σεπτεμβρίου 201811:24

Όλες οι πληροφορίες -συνήθως- για τι θα συμβεί στις Περιφέρειες γίνεται με διαρροές από τα κεντρικά των κομμάτων σε μεγάλα Αθηναϊκά ΜΜΕ. 

Πριν λίγα λεπτά το kathimerini.gr από τα πιο αξιόπιστα ΜΜΕ με άρθρο του για τις Περιφέρειες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την ΑΜΘ και με σχόλιο “Ο Χρήστος Μέτιος, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 50 που υπέγραψαν υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της Ν.Δ” .

Αυτή θα είναι και η κύρια εξήγηση των Αυγενάκη-Λαζαρίδη για την επιλογή της αποτυχημένης διοίκησης Μέτιου. Ουσιαστικά με αυτό εγκλωβίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ότι κατηγορηθεί  το επόμενο διάστημα, για την εγκατάλειψη της Θράκης.

Ήδη η μη αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Θράκη στην ΔΕΘ μη δίνοντας ερώτηση σε ΜΜΕ από την περιοχή, έχει δημιουργήσει μια αρνητικότητα η οποία θα γιγαντωθεί στην προεκλογική περίοδο.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr