Κύπρος: Τέσσερις ανήλικοι βίαζαν συστηματικά 13χρονη συμμαθήτρια τους!

25 Σεπτεμβρίου 201313:30

Την προφυλάκιση τεσσάρων ανήλικων μαθητών 14 έως 17 ετών αποφάσισε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού για υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας, ηλικίας 13 χρόνων.

Για την ίδια υπόθεση είχε επίσης συλληφθεί και ανακριθεί ένας 13χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος. Οι ανήλικοι υποστηρίζουν ότι δεν βίασαν την 13χρονη αλλά είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της με τη θέληση της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από «εξομολόγηση» της 13χρονης σε καθηγήτρια της, στην οποία είπε ότι τους τρεις τελευταίους μήνες βιαζόταν επανειλημμένως από συμμαθητές της. Η 13χρονη φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με έναν από τους μαθητές, ο οποίος είχε καταγράψει τις συναντήσεις της σε βίντεο με κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια απειλούσε ότι θα ανεβάσει το βίντεο στο Facebook και την ανάγκαζε να κάνει σεξ και με τους άλλους φίλους του στο χώρο του σχολείου όταν αυτό ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 13χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος συμμετείχε και αυτός αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορεί να καταστεί ποινικώς υπεύθυνος.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr