Κοινοβουλευτική ομάδα Πραιτοριανών ετοιμάζει ο Τσίπρας – Σε αυτή μπορεί να είναι μόνο ο Στάθης Γιαννακίδης

10 Σεπτεμβρίου 201810:01

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο στενός κύκλος του ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα στα ανέμελα έδρανα της αντιπολίτευσης. Στους σχεδιασμούς τους πέρα από τον “μουτζούρη” που αφήνουν στον επόμενο, είναι και η συγκρότηση μιας συμπαγούς κοινοβουλευτικής ομάδας πραιτοριανών του Αλέξη Τσίπρα, δείγματα της οποίας πήραμε στον τελευταίο ανασχηματισμό.

Με ένα συμπαγές 25% θεωρούν πως θα συγκροτήσουν μια αξιωματική αντιπολίτευση 65 – 70 βουλευτών που θα σφυροκοπά εκ του ασφαλούς τη νέα κυβέρνηση η οποία θα επιχειρεί να βγάλει τη χώρα από την οικονομική, θεσμική και κοινωνική θύελλα που την οδήγησαν οι ακραίοι πειραματισμοί μαθητευόμενων μάγων.

Σε αυτούς τους σχεδιασμούς φαίνεται πως δεν ανήκει πλέον ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ ο οποίος είτε θα αποσυρθεί με τα νέα δεδομένα είτε θα “μετακομίσει” αν του έχει μείνει κάποια στήριξη από το Τουρκικό Προξενείο. 

Αντίθετα ο Στάθης Γιαννακίδης έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να γίνει ένας από αυτή την νέα ομάδα. Είναι νέος, παιδί του κομματικού σωλήνα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αλλάξει ιδεολογία από σκληρός επαναστάτης να γίνει ένα με κομματική-κυβερνητική καρέκλα και ξανά στην επανάσταση, και τέλος, δεν έχει απαιτήσεις

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr