Κινητοποιούνται με επαφές οι εργαζόμενοι στην Kavala Oil για να προλάβουν την “εργολαβοποίηση”

12 Απριλίου 202106:09

Σειρά συναντήσεων κι επαφών με τοπικούς βουλευτές είχε την εβδομάδα που μας πέρασε η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων στην ΚAVALA OIL “Το Βαρέλι”, στα πλαίσια ενημέρωσης για τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της βιωσιμότητας του Πρίνου.

Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων συναντήθηκε κι ενημέρωσε το βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Πασχαλίδη Ιωάννη για το πρόγραμμα «εργολαβοποίησης», που επιχειρεί να υλοποιήσει η ENERGEAN. Ο κ. Πασχαλίδης μετά τη συνάντηση – ενημερωση δήλωσε: «Πρέπει να υπάρχει δουλειά στην Καβάλα με αξιοπρέπεια για 25 χρόνια, όσος και ο χρόνος που αντιστοιχεί στην αδειοδότηση που δόθηκε στην εταιρία, επ’ ωφελεία και της τοπικής κοινωνίας».

Οι επαφές συνεχίστηκαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο να ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αναφορικά με τις βλέψεις της εταιρίας για το μέλλον του Πρίνου. Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε: «Το κράτος στέκεται αρωγός στην επιχείρηση για να αναπτύξει κι όχι να μειώσει τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζομένους στα πετρέλαια, θίγοντας την ασφαλή λειτουργία και τα οφέλη για την κοινωνία της Καβάλας».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr