Κυνηγοί από τα Νεστοχώρια άφησαν τροφές στα βουνά για άγρια ζώα

15 Ιανουαρίου 201720:35

Η κακοκαιρία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην στα Νεστοχώρια και στην ευρύτερη περιοχή δημιουργεί πρόβλημα και στα άγρια ζώα της περιοχής. Το χιόνι που έχει σκεπάσει την περιοχή δεν επιτρέπει στα άγρια ζώα να τραφούν όπως αγριογούρουνα, λαγοί , ζαρκάδια με συνέπεια αυτά να αναγκάζονται να κατέβουν σε κατοικημένες περιοχές. Για το λόγο αυτό η κυνηγητική παρέα Καρυοφύτου – Καλλιθέας δημιούργησε πολλά σημεία με τροφή, καλαμπόκι συγκεκριμένα ώστε να τραφούν τα άγρια ζώα και να παραμείνουν στην περιοχή που θα πρέπει να είναι.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως οι κυνηγοί από τις ορεινές περιοχές έχουν μια διαφορετική κουλτούρα αφού και οι ίδιοι ζούνε και πολλοί από αυτούς εργάζονται στα βουνά αυτά και έχουν μια άλλη σχέση με την περιοχή. Να μην ξεχνάμε ότι οι κυνηγοί από τα Νεστοχώρια είναι η αιτία που έχουν αυξηθεί σημαντικά ο πληθυσμός των Ζαρκαδιών στην περιοχή.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr