Κινέζα κρατούσε επί 11 χρόνια αλυσοδεμένο σε κλουβί τον ψυχοπαθή γιο της

28 Μαΐου 201314:00

Σαν άγριο ζώο μεταχειριζόταν επί έντεκα χρόνια μία κινέζικη οικογένεια έναν 42χρονο ψυχοπαθή κρατώντας τον αλυσοδεμένο μέσα σε κλουβί.

Αυτό αναφέρεται στην ψηφιακή ειδησεογραφική πλατφόρμα Mail-Online της βρετανικής εφημερίδας Dailymail.

Ο Βου Γιανχόνγκ από την κινέζικη επαρχία Γιανγκξί εξετάστηκε σε ηλικία 15 ετών από γιατρούς, οι οποίοι διέγνωσαν ότι υποφέρει από σχιζοφρένεια. Μάλιστα το 2001 κατέληξε στη φυλακή, όταν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα 13χρονο αγόρι, πήρε όμως έναν χρόνο αργότερα απολυτήριο λόγω της πάθησής του.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η οικογένειά του τον έδεσε για λόγους ασφαλείας, κατάφερε όμως να απελευθερωθεί από τα δεσμά του και άρχισε να τρομοκρατεί τους συγχωριανούς του.

Η μητέρα του, Βανγκ Μουξιάνγκ, ζήτησε από το σιδεράδικο της περιοχής να κατασκευάσει ένα κλουβί για τον γιο της, όμως οι σιδεράδες αρνήθηκαν φοβούμενοι την εκδίκησή του σε περίπτωση, που θα κατάφερνε να δραπετεύσει και πάλι.

Έτσι αποφάσισε να φτιάξει η ίδια ένα κλουβί το 2002 «με δάκρυα στα μάτια», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Παρόλον ότι είναι διανοητικά ασθενής και έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο, παραμένει γιος μου. Όσο σκέφτομαι, ότι έφτιαξα ένα κλουβί, για να τον κλείσω εκεί μέσα, ραγίζει η καρδιά μου».

Η οικογένεια περιποιείται όλα αυτά τα χρόνια τον 42χρονο άνδρα, προσφέροντάς του τρία γεύματα την ημέρα. «Κάθε φορά που του πηγαίνω φαγητό, κάθομαι δίπλα στο κλουβί του και κλαίω» αναφέρει η 74χρονη μητέρα του.

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr