Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Ξάνθη

27 Σεπτεμβρίου 201614:17

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και οχημάτων και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου, την Κυριακή 02/10/2016, υπό τη διοργάνωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού / Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης, αποφάσισε τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:

α) Τη σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας από την 11:00 ώρα της 02/10/2016 έως πέρατος της εκδήλωσης στις οδούς Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου.

β) Τη σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας από την 12:00 ώρα της 02/10/2016 έως πέρατος της εκδήλωσης στις οδούς Μιχ. Καραολή, Κουγιουμτζόγλου, Μπρωκούμη, 28ης Οκτωβρίου.

β) Οι παραπάνω απαγορεύσεις δεν ισχύουν για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (περιπολικά, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα κ.λ.π), τα οποία μπορούν να εισέρχονται στις προαναφερόμενες περιοχές, οδούς και τμήματα οδών, ελεύθερα και εφ’ όσον παραστεί ανάγκη.

γ) Η τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και για τη διαφοροποίηση της ώρας έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr